Dodání do 3 dnů
po celé ČR
Garance
spokojenosti
Nože nejvyšší
kvality
Popis
- dvoustupňové broušení
- první stupeň (karbid) pro hrubé broušení velmi tupých hran
- druhý jemný stupeň (keramika) vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele - poskytuje leštěné ostré hrany
- lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
- měkká rukojeť
- bezpečné a snadné použití
- Použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.